Учні нашої школи завітали до Арт-студії

З початком навчального учбового року гостинно відкрила свої двері лялькова тростинова арт-студія при КДНЗКТ №10 «Оленка». Директор Зозуля Н.Г. запросила учнів 1-го та 2-го класів Марганецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 на перегляд української народної музичної казки «Івасик-Телесик».

Артистам вдалося зацікавити учнів головним героєою постанм казки та сучасною. Навіть «жаховички», якими лякають дітей, видалися музичними та сучасними. Вихованцям сподобався головний герой дійства: спритний, дотепний, жартівливий, який з хоробрістю поборює злі відьмацькі чари та розправляється з нечистою силою.

Арт-студійний ляльковий театр подарував глядачам велику радість, відкрив чарівне віконце, крізь яке діти побачили, як бореться добро зі злом, як перемагає правда.

Учні дякують керівнику лялькового театру Комлевій Віолетті Вікторовні, майстру по виготовленню тростинових ляльок, керівнику комп`ютерного центра та гуртка «Петриківський розпис» Зозулю О.О., а також весь колектив КДНЗКТ №10 «Оленка» за велику працю у створенні незвичайного лялькового театру, за старання, талант та творче натхнення, яке недооцінити просто неможливо!

Кiлькiсть переглядiв: 221