День Гідності та Свободи

Події останніх років ставлять перед бібліотеками завдання активізації патріотичного виховання підростаючого покоління. Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи,у нашій школі було проведено урок гідності «Країна нескорених».

З 19 по 23 листопада в читальному залі шкільної бібліотеки діє книжкова виставка «Пам`ятаємо минуле, заради майбутнього». Бібліотекар школи Іванченко Т.В. привертала увагу дітей до цієї виставки та провела біля неї патріотично-інформаційну бесіду про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.

Загалом відзначення Дня Гідності та Свободи в Марганецькій ЗОШ №3 відбулося на високій патріотичній ноті, в дусі національної ідеї.

Класні керівники закликали учнів вшанувати патріотизм і мужність громадян-учасників Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років; виховувати в учнях почуття патріотизму, любові до рідної країни; розвивати бажання стати гідними громадянами України. Ознайомлюючись з цим святом, вони говорили про його виникнення, познайомилися з героїчними сторінками історії України, що стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня.

Кiлькiсть переглядiв: 213