Особливості роботи

Сьогодні, 04 січня, на нараді керівників закладів освіти було прийняте рішення щодо організації освітнього процесу в школах, інклюзивно-ресурсному центрі, дошкільних та позашкільних закладах міста в період карантинних обмежень з 11 до 25 січня.

Так, для учнів 1-4 класів будуть продовжені канікули до 25 січня, а для учнів 5-11 класів з 11 до 25 січня навчання буде проводитися дистанційно в онлайн-режимі. Адміністрації шкіл розмістять на власних сайтах, соціальних мережах роз’яснення про режим роботи закладу в період карантину.

У позашкільних закладах робота гуртків, проведення групових та індивідуальних занять, творчих майстерень тощо буде проводитися з використанням технологій дистанційного навчання.

Батькам, чиї діти відвідують інклюзивно-ресурсний центр, рекомендовано звернутися до керівництва цього закладу та вирішити, у якому форматі їх діти зможуть отримати необхідну допомогу.

Міські дошкільні заклади працюватимуть у звичайному режимі за умови неухильного дотримання правил створення безпечного середовища.

Кiлькiсть переглядiв: 131