Школа-родина запалює зірки!

Здібні, талановиті люди в будь-якому суспільстві є його «локомотивом». Саме їхніми творчими зусиллями забезпечується прогрес суспільства, плодами якого користуються всі. Звичайно, для розвитку здібностей необхідна відповідна діяльність. Саме тому педагогічний колектив нашої школи приділяє значну увагу розвитку творчих здібностей кожного учня, даючи змогу проявити свої нахили у різних сферах позаурочної діяльності.

/Files/images/zorepad/DSCN6165.JPG

/Files/images/zorepad/DSCN6144.JPG

9 грудня у нашій школі відбувся VIII щорічний фестиваль талантів «Зорепад» - найулюбленіше традиційне свято всіх дорослих і дітей нашої школи-родини, яке зібрало вчителів, учнів, батьків та гостей у світлому залі. На фестивалі були представлені

сольні виступи вокалістів, вокальні та танцювальні колективи 5 – 11 класів.

Надзвичайно піднесений і радісний настрій панував у залі серед глядачів, коли вони одного за одним зустрічали і проводжали зі сцени учасників фестивалю, які в цьому році показали досить високий рівень підготовки, творчий підхід та неабияку виконавську майстерність.

/Files/images/zorepad/DSCN6170.JPG

Репертуар фестивалю був досить різноманітним. Свято розпочалося привітальним танцем у виконанні дівчат 7-Б класу. Цікаво виглядали танцювальні композиції у виконанні 7-А класу (сучасний танець), танець «Веселка» від 5 класу, східний танець 9 класу, український народний танець 8 класу, російський танець 6 класу, а «Танець ляльок» від учениць 11 класу викликав у залі захоплюючі емоції та гарячі оплески. Не менш чудовими були і виступи вокалістів та вокальних колективів: вокально-хореографічна композиціі 9 класу «Хуторянка», музичні композиції «Над річкою бережком» 6 класу та «Ось уже вечір» 10 класу, виконані акапельно.

/Files/images/zorepad/DSCF2974.jpg

/Files/images/zorepad/DSCN6168.JPG

/Files/images/zorepad/DSCN6193.JPGПриємно відзначити, що у нашій школі вже є юні хореографи Яна Найдьон (11 кл.), Катерина Рагуліна (11 кл.), Каріна Каряка (9 кл.), які не лише самі ставили танцювальні композиції у своєму класі, а й допомагали молодшим учням.

Журі надзвичайно важко було виявити найкращих. Директор школи Н.Куржанова подякувала всім учасникам фестивалю й нагородила дітей грамотами та солодкими подарунками.

Творчі здібності властиві кожній людині, кожній дитині – треба лише зуміти розкрити їх і розвинути. І якщо зірки спалахують, то це комусь потрібно.

/Files/images/zorepad/DSCF3004.jpg/Files/images/zorepad/DSCF3013.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 208