Тиждень Олімпійського руху

З З по 13 вересня в нашій школі проходив олімпійський тиждень. Кожний такий тиждень, починаючи з 2005 року, включає в себе Всеукраїнський олімпійський урок, який організовано з ініціативи Національного Олімпійського комітету України та за підтримки МОНУ напередодні Дня фізичної культури і спорту.

Всеукраїнський олімпійський урок – це спортивно – виховний захід, який включає за основну мету – виховання учнів культури здорового способу життя, залучення їх до спорту, пропаганда здорового способу життя.

Один з пріоритетних напрямків виховної роботи нашої школи - формування в учнів здорового способу життя.

В цьому році на території школи було встановлено спортивний майданчик, який вже має своїх прихильників.

При школі працюють спортивні секції «Волейбол», "Карате", "Баскетбол".

10 вересня відбулись уроки на тему: «Історія – є, Майбутнє – твоє»

13.09.2013 року о 10.00 год. відбудеться Єдиний день ранкової зарядки, а 14.09.2013 року наші учні із вчителем фізкультури Косом В.М. будуть зустрічатись із учнями Марганецької ЗОШ №9: хлопці гратимуть у футбол, а дівчата у волейбол 5-10 класи, відбудуться Веселі старти для учнів 2-4 класи.

Бібліотекар нашої школи Іванченко Т.В. підготувала чудову виставку на тему: «День Олімпійського тижня фізичної культури та спорту» провела захід «Видатні люди олімпійського руху».

12.09.2013 року вчитель фізкультури Очаківський І.А. проводить заходи з використання ІКТ, присвячені Олімпійському тижню це – презентація «Історія олімпійських ігор»

У школі поновлена дошка пошани нашим учням-спортсменам, на ній Амірджанян Едуард, Папічева Юлія, Мудранінець Владислав, Білобрицький Данило, Зимненко Юлія.

Кiлькiсть переглядiв: 204