День Небесної сотні

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

Серед Небесної Сотні були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України - від сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала в собі народ усієї Соборної України.У Марганецькій школі №3 відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання повагидо Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та виховання учнів у національно – патріотичному дусі.20 лютого учні прийшли до школи в національному одязі. У класних колективах пройшли виховні години «Сучасні борці за єдність України».

Біля меморіальної дошки загиблому воїну АТО, випускнику нашої школи Бурі Е. Ф. для учнів 8-11 класів відбулося покладання квітів та захід «Герої не вмирають…Просто йдуть..». Наші учні знають, що мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни!

Кiлькiсть переглядiв: 154