Флешмоб до дня Миру

Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто весь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята. Ще рік тому і для України цей день був не більше, ніж черговою датою в міжнародному календарі. Але зараз, у наш час, коли на сході нашої рідної України лунають постріли та проливається людська кров, це свято особливе.

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа. Учні старших класів презентували стінгазети «Діти миру – за мир!», в кожній з яких зазначалося про те, що життя на Землі є найголовнішою ціною. Небайдужими лишилися і наймолодші наші школярі, які продемонстрували виставку малюнків «Я хочу жити в якісному світі».

У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для України, усі бажання, усі сподівання і мрії пов’язані з мирним майбутнім України. Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців: «Хай буде мир на всій Землі!»

До Всесвітнього дня миру у нашій школі розпочинається ряд акцій.

4 вересня учні 5-11 класів провели флешмоб побудувавши слово "МИР" на шкільному подвір'ї. Тим самим намагаючись донести своє бажання миру в Україні та на всій планеті.

Кiлькiсть переглядiв: 308